СВЕЧАНИ ПРИЈЕМ ЗА МАЈКЕ ХЕРОЈЕ

prijemmmmm

Свечани пријем за 69 мајки погинулих бораца уприличила је  Општинска Борачка организација Брод. То је десета година за редом како се организује пријем на овакав начин. Прије свечаног пријема сви заједно посјетили су Спомен собу гдје су упалили свијеће за  погинуле борце.  Пријему су, поред мајки и представника Борачке организације, присуствовали и представници локалне управе.

„У Борачкој организацији  свјесни смо чињенице да мајкама, које су изгубиле своје синове,туга и бол не престају ни након више од  двадесет година и да ни један дан за њих не представља срећу, али ипак тражимо начина како да се њима одужимо.“, истакао је Зоран Видић, предсједник Предсједништва Борачке организације.  Захвалност је у ствари обострана. Борачка  организација, односно сви грађани Брода су мајкама  захвални за за њихову храброст, а мајке кажу да  изражавају захвалност што оне нису заборављене.

Мајкама се обратио и испред локалне управе начелник одјељења за финасије Дејан Чечавац, који је са посебном захвалношћу поздравио мајке и истакао да се општина Брод труди да обезбиједи потребна средства, не само за ову прилику, него и за друге врсте помоћи када је то потребно за ППБ.

На пријему је  свим  мајкама   уручен пригодан  новчани поклон,  цвијет као симбол пажње и честитка. Уникатну честитку за сваку мајку нацртала су  бојила дјеца која су прганизована у Удружење родитеља и дјеце са посебним потребама „Корак наде“. Новчана средства за поклон мајкама, у укупном износу од 6.900,00 КМ, обезбиједила је општина Брод, односно начелник општине.

prijem mjki prijem m prijemmmm

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to best wordpress themes, wordpress 4 themes and WordPress Themes Free