Учесници маратона и марша на Липу на пријему у Борачкој организацији

LIPA -PRIJEM 017

У знак захвалности за  несебичан допринос, свесрдну подршку и учествовање у 1. бродском меморијалном походу на Липу у склопу манифестације “ПУТЕМ ПРВОГ ЕГЗОДУСА СРБА У БиХ” Борачка организација Брод уприличила је у петак, 10.јуна, пријем за учеснике маратона, за представнике удружења учесника марша, као и за најстаријег и најмлађег учесника марша. Пријему је присуствовао и начелник општине Брод, господин Илија Јовичић, као покровитељ манифестације.

Том приликом, сви заједно су посјетили Спомен собу гдје се налазе ликови  погинулих бораца са подручја Брода, гдје су их представници Борачке организације поближе упознали о значају и детаљима Спомен собе, као и о значају борбе  и одбране Липе, у чију част је организован поход.

Предсједник Скупштине ОБО Радослав Кокић и предсједник Предсједништва ОБО Зоран Видић, на пријему су изразили захвалност свим учесницима, посебно маратонцима који су допринијели да планирани марш-поход на Липу буде масовнији.  Са друге стране, учесници похода на Липу су такође захвални и задовољни организацијом, а посебно што им је ово било ново искуство и прилика да се боље упознају са значајем тековина Одбрамбено-отаџбинског рата.

Сви заједно су изразили вољу и наду да ће наредни Поход на Липу бити још и више омасовљен.

LIPA -PRIJEM 065Најстарији и најмлађи учесници марша на Липу

                            За Крст часни и слободу златну!

 

 

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to best wordpress themes, wordpress 4 themes and WordPress Themes Free