САОПШТЕЊЕ ПОВОДОМ ПРЕСУДЕ СТАНИШИЋУ И ЖУПЉАНИНУ

Хашки суд није пропустио ни прилику да у пресуди стави на терет Жупљанину и Станишићу најгоре правне квалификације па су њих двојица поред етничког чишћења, депортације, присилног премјештања, злочина против човјечности и истребљења, оптужени да су чак радили и на стварању Велике Србије. Право је чудо како је Хашки суд Суд заборавио додати и геноцид, јер у пресуди још само то недостаје. 
Очигледно је да за Хашки суд не вриједе никакви докази, да Хашки суд није суд права, истине и правде и да, оваквим монтираним и исполитизованим пресудама сигурно неће довести до помирења у региону, нити откривања истине о дешавањима у протеклом рату, што је наводно циљ његовог основања.
Оваква пресуда је Борачку организацију још више учврстила у увјерењу да је петиција коју смо покренули о раду Хашког суда била потпуно оправдана.
Борачка организације се такође нада да ће другостепене пресуде Станишићу и Жупљанину бити ослобађајуће, јер њих двојица то и заслужују, а увјерени смо да Хашки суд сигурно неће издржати провјеру суда историје који ће раскринкати ову парасудску творевину и показати њено право лице.

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to best wordpress themes, wordpress 4 themes and WordPress Themes Free